Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rising Stars United Jindo
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Godlewski geeft een hoge lob. Daar is Quốc Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godlewski zal de hoekschop nemen. Việt Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:1

6e minuut.
Doeltrap. Hakyemez met een harde bal richting middenveld. Grozăvescu kopt de bal weg. Villa controleert de bal met de borst. Villa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:2

8e minuut.
Việt Huy speelt de bal door. Phương heeft problemen om de bal te vangen. Martin met een sublieme pass. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villa passt de bal in één keer door. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg passt de bal zonder na te denken. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Việt Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:3

17e minuut.
Thomasberg verovert de bal door een tackle van achteren. Thomasberg met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:4

33e minuut.
Morchiladze kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grozăvescu de bal onder controle te krijgen. Villa met een sublieme pass. Thomasberg heeft problemen om de bal te vangen. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grozăvescu met een sublieme pass. Morchiladze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morchiladze met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Morchiladze met een sublieme pass. Rossius rent richting de bal. Minh Huy begaat een overtreding. Rossius raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rossius kan niet meer verder spelen. Niemancewicz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Phương heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu met een sublieme pass. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Stars United 72%, Jindo 28%.
Rising Stars United - Jindo 0:4

49e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een lange en hoge pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Martin probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel. Việt Huy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:5

56e minuut.
Quang Nguyên probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Duy is nu in balbezit. Godlewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godlewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento verovert de bal door een tackle van achteren. Perebento geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villa de bal. Villa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Việt Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg schiet op doel. Sỹ Phú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Việt Huy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:6

63e minuut.
Thái Nguyên rent richting de bal. Thomasberg verovert de bal door een tackle van achteren. Thomasberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Villa de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:7

76e minuut.
Ðức Duy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Nguyên is nu in balbezit. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski geeft de bal voor. Thomasberg rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marro neemt de hoekschop. Ðức Duy is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải geeft een hoge lob. Perebento speelt de bal door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rising Stars United - Jindo 0:8

84e minuut.
Quý is nu in balbezit. Villa onderschept slim de pass. Thomasberg is nu in balbezit. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Stars United 73%, Jindo 27%.
Rising Stars United - Jindo 0:8