Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo Rising Stars United
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg schiet op doel. Việt Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Ðức Duy de bal. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu met een sublieme pass. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Hoài Phong onderschept slim de pass. Hoài Phong passt de bal met de wreef. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt passt de bal in één keer door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Việt Huy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Thomasberg geeft een hoge lob. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương met een sublieme pass. Quốc Hải rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa haalt uit met een fantastische trap. Việt Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Quý rent richting de bal. Bendkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bendkowski passt de bal zonder na te denken. Marro probeert naar een medespeler te passen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Rising Stars United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 20%, Rising Stars United 80%.
Jindo - Rising Stars United 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Godlewski de bal. Godlewski speelt de bal door. Thái Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze geeft een hoge lob. Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Minh Huy is nu in balbezit. Minh Huy passt de bal met de wreef. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel. Việt Huy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Thái Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marro zal de hoekschop nemen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap. Việt Huy bokst de bal weg.

58e minuut.
Quang Nguyên rent richting de bal. Morchiladze onderschept slim de pass. Morchiladze geeft een lange en hoge pass. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Việt Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Villa onderschept slim de pass. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa schiet op doel. Việt Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Rising Stars United 2:0

85e minuut.
Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal in één keer door. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 24%, Rising Stars United 76%.
Jindo - Rising Stars United 2:0