Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đai Phong FC BienHoa FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Khánh Giang is nu in balbezit. Hải Long legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khánh Giang raakt geblesseerd tijdens het duel. Hải Long met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tùng Minh neemt zijn aanloop. Hoài Thanh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Đai Phong FC - BienHoa FC 0:1

14e minuut.
Mạnh Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Minh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Duy Quang geeft de bal voor. Hòa Bình geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh kopt de bal weg. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Cường haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hiên trapt de bal weg van het doel. Hoàng Huy kopt de bal weg. Duy Cường is nu in balbezit. Duy Cường schiet op doel. Bùi Bình probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Huy passt de bal zonder na te denken. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Mạnh Tuấn geeft de bal voor. Hoài Thanh bokst de bal weg.

31e minuut.
Doeltrap. Hòa Bình trapt de bal weg van het doel. Tùng Minh kopt de bal weg. Ngọc Thọ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngọc Thọ schiet op doel. Hoài Thanh bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hoàng Quyết kopt de bal weg. Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Hòa Bình rent richting de bal. Duy Cường onderschept slim de pass. Duy Cường schiet op doel. Hiên bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Đai Phong FC - BienHoa FC 1:1

40e minuut.
Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Duy passt de bal in één keer door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel. Hoài Thanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Đai Phong FC - BienHoa FC 1:2

43e minuut.
Minh Tú met een sublieme pass. Hoàng Khoa rent richting de bal. Met opzet legt Khánh Giang zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khánh Giang naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 68%, BienHoa FC 32%.
Đai Phong FC - BienHoa FC 1:2

56e minuut.
Duy Quang speelt de bal door. Bảo Duy rent richting de bal. Bảo Duy probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. Hoài Thanh bokst de bal weg.

76e minuut.
Bùi Bình is nu in balbezit. Văn Quỳnh rent richting de bal. Văn Quỳnh probeert naar een medespeler te passen. Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường haalt uit met een fantastische trap. Hiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 65%, BienHoa FC 35%.
Đai Phong FC - BienHoa FC 1:2