Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kattobi Huuduy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Văn Phương met een sublieme pass. Mạnh Tường rent richting de bal. Mạnh Tường geeft de bal voor. Xuân Huy is nu in balbezit. Xuân Huy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tuấn Kiệt met een sublieme pass. Thái Hòa is nu in balbezit. Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Huy geeft de bal voor. Hoàng Quốc heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Doanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Việt Phương probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thiên Mạnh. Thiên Mạnh krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Duy is nu in balbezit. Minh Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Khôi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Xuân Huy passt de bal zonder na te denken. Văn Phương is nu in balbezit. Anh Dũng rent richting de bal. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Bùi Doanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương passt de bal met de wreef. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng schiet op doel. Bùi Doanh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kattobi 38%, Huuduy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kattobi - Huuduy 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mạnh Tường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Phương rent richting de bal. Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Anh Dũng passt de bal zonder na te denken. Xuân Huy rent richting de bal. Xuân Huy speelt de bal door. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Anh Dũng onderschept slim de pass. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kattobi - Huuduy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kattobi 50%, Huuduy 50%.
Kattobi - Huuduy 1:0