Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo Đai Phong FC
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lunático verovert de bal door een tackle van achteren. Lunático geeft een lange en hoge pass. Villa kopt de bal weg. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 1:0

3e minuut.
Marro met de inworp. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze speelt de bal door. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Villa heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Minh Nghĩa trapt de bal weg. Ostwald kopt de bal weg. Villa is nu in balbezit. Villa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 2:0

10e minuut.
Perebento geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Quỳnh met de inworp. Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An schiet op doel. Hakyemez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Minh Nghĩa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ostwald met een snelle inworp. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu speelt de bal door. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ... Hoài Thanh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 3:0

21e minuut.
Grozăvescu passt de bal in één keer door. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal zonder na te denken. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Marro de bal. Văn Quỳnh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marro. Marro krijgt een gele kaart. Marro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Švarcer komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Hải Long geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostwald met een snelle inworp. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 29%, Đai Phong FC 71%.
Jindo - Đai Phong FC 4:0

48e minuut.
Daar is Hoàng Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švarcer rent richting de bal. Švarcer geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quyết onderschept slim de pass. Duy Quang kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Švarcer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Quyết rent richting de bal. Villa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villa krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostwald passt de bal met de wreef. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morchiladze kopt de bal weg. Daar is Duy Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 5:0

53e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường is nu in balbezit. Grozăvescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Grozăvescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grozăvescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Klungelig pakt Morchiladze de bal. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morchiladze krijgt een gele kaart. Hoàng Quyết raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Morchiladze kopt de bal weg. Villa rent richting de bal. Villa passt de bal zonder na te denken. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morchiladze geeft de bal voor. Villa kopt de bal weg. Minh Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Hoài Thanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Minh Nghĩa geeft de bal voor. Ostwald rent richting de bal. Ostwald passt de bal in één keer door. Villa rent richting de bal. Villa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg passt de bal zonder na te denken. Villa is nu in balbezit. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Đai Phong FC 6:0

84e minuut.
Morchiladze heeft problemen om de bal te vangen. Phước An is nu in balbezit. Morchiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Morchiladze geeft een lange en hoge pass. Thomasberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 21%, Đai Phong FC 79%.
Jindo - Đai Phong FC 6:0