Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo Huuduy
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu speelt de bal door. Klungelig pakt Thomasberg de bal. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Trung kopt de bal weg. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 1:0

9e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Daar is Godlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Bùi Doanh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Thái Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Hòa geeft een hoge lob. Martin kopt de bal weg. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Grozăvescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Martin probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bendkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Thiên Mạnh de bal. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 2:0

38e minuut.
Morchiladze kopt de bal weg. Hoàng Quốc controleert de bal met de borst. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Thomasberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 3:0

42e minuut.
Tấn Phát passt de bal met de wreef. Trọng Duy rent richting de bal. Trọng Duy passt de bal in één keer door. Quốc Tiến is nu in balbezit. Quốc Tiến draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 36%, Huuduy 64%.
Jindo - Huuduy 3:1

47e minuut.
Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal met de wreef. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thomasberg de bal. Thomasberg probeert naar een medespeler te passen. Villa is nu in balbezit. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 4:1

52e minuut.
Trọng Duy passt de bal zonder na te denken. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski passt de bal zonder na te denken. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 5:1

54e minuut.
Godlewski met een snelle inworp. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze geeft een lange en hoge pass. Daar is Thomasberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Martin kopt de bal weg. Hoàng Quốc controleert de bal met de borst. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Bùi Doanh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 6:1

71e minuut.
Trọng Duy passt de bal met de wreef. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát met een sublieme pass. Quốc Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tiến draait met de bal, schiet en ... Hakyemez bokst de bal weg.

75e minuut.
Thomasberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marro is nu in balbezit. Marro geeft een lange en hoge pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoàng Khôi met een harde bal richting middenveld. Martin kopt de bal weg. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg geeft een lange en hoge pass. Villa is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Huuduy 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 24%, Huuduy 76%.
Jindo - Huuduy 7:1