Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BienHoa FC Dragon Flame
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Duy speelt de bal door. Tùng Minh is nu in balbezit. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Minh Tú schiet op doel. Thế Phúc met een sublieme pass. Quang Tú heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Minh Tú geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khánh Duy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Tùng Minh rent richting de bal. Ngọc Thọ rent richting de bal. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Thế Phúc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Dragon Flame 1:0

43e minuut.
Bảo Duy kopt de bal weg. Phúc Nguyên rent richting de bal. Bảo Duy is nu in balbezit. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 39%, Dragon Flame 61%.
BienHoa FC - Dragon Flame 1:0

53e minuut.
Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang speelt de bal door. Trọng Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mạnh Tuấn met de inworp. Tùng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Quang Tú probeert naar een medespeler te passen. Minh Tú geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Thế Phúc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bảo Duy geeft een hoge lob. Khánh Duy is nu in balbezit. Văn Hạnh onderschept slim de pass. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bảo Duy probeert de bal aan de voet te houden. Minh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Dragon Flame 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 40%, Dragon Flame 60%.
BienHoa FC - Dragon Flame 2:0