Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BienHoa FC Huuduy
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Doeltrap. Bùi Doanh met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Trọng Duy de bal. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh schiet op doel. Bùi Doanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Huuduy 1:0

23e minuut.
Hoàng Quốc onderschept slim de pass. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel. Tùng Minh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Huuduy 2:0

28e minuut.
Việt Phương is nu in balbezit. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hoàng Quốc de bal onder controle te krijgen. Bùi Doanh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Huuduy 3:0

33e minuut.
Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Phương rent richting de bal. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quốc probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Minh Tú is nu in balbezit. Minh Tú speelt de bal door. Tùng Minh rent richting de bal. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Huuduy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 25%, Huuduy 75%.
BienHoa FC - Huuduy 4:0

51e minuut.
Việt Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Phương passt de bal in één keer door. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung draait met de bal, schiet en ... Bùi Bình probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Thiên Mạnh geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Quốc de bal. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Huuduy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 37%, Huuduy 63%.
BienHoa FC - Huuduy 5:0