Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo conghuanfc
532 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Morchiladze passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vinh onderschept slim de pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Huy Thành probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomasberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - conghuanfc 1:0

9e minuut.
Ngọc Thọ met een sublieme pass. Thái Minh heeft problemen om de bal te vangen. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Villa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Tú. Villa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuấn Thành controleert de bal met de borst. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel. Huy Thành probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - conghuanfc 2:0

16e minuut.
Ngọc Thọ springt en kopt de bal. Bá Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bá Phước is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thái Minh legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hakyemez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 39%, conghuanfc 61%.
Jindo - conghuanfc 2:0

51e minuut.
Anh Tú controleert de bal met de borst. Villa speelt de bal door. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Thomasberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bảo Sơn is nu in balbezit. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg schiet op doel. Huy Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - conghuanfc 3:0

54e minuut.
Thomasberg kopt de bal weg. Daar is Bảo Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ... Huy Thành probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - conghuanfc 4:0

55e minuut.
Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh passt de bal met de wreef. Daar is Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Huy Thành kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Martin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostwald komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành probeert naar een medespeler te passen. Morchiladze probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bảo Sơn met een harde bal richting middenveld. Perebento kopt de bal weg. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Morchiladze onderschept slim de pass. Morchiladze geeft een lange en hoge pass. Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Villa rent richting de bal. Villa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 30%, conghuanfc 70%.
Jindo - conghuanfc 4:0