Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Flame Jindo
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen solide


22e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz speelt de bal door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Thế Phúc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Jindo 0:1

24e minuut.
Trọng Duy is nu in balbezit. Trọng Duy passt de bal met de wreef. Rossius geeft een lange en hoge pass. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Thế Phúc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Flame 69%, Jindo 31%.
Dragon Flame - Jindo 0:1

47e minuut.
Bảo Duy geeft de bal voor. Klungelig pakt Martin de bal. Martin speelt de bal door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Khánh Duy rent richting de bal. Marro verovert de bal door een tackle van achteren. Marro geeft een hoge lob. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Jindo 0:2

62e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft een hoge lob. Thomasberg kopt de bal weg. Daar is Marro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marro haalt uit met een fantastische trap. Thế Phúc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bùi Dũng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marro met een snelle inworp. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Jindo 0:3

90e minuut.
Marro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Thomasberg verovert de bal door een tackle van achteren. Thomasberg geeft een hoge lob. Thế Phúc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Jindo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Flame 63%, Jindo 37%.
Dragon Flame - Jindo 0:4