Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đai Phong FC Kattobi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Xuân Huy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy passt de bal met de wreef. Duy Cường rent richting de bal. Duy Cường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tuấn Kiệt speelt de bal door. Văn Phương rent richting de bal. Xuân Huy rent richting de bal. Xuân Huy geeft een lange en hoge pass. Anh Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Hải krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tuấn Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Quỳnh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Quỳnh speelt de bal door. Duy Cường probeert de bal met de borst te controleren. Duy Cường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hoàng Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Duy Cường rent richting de bal. Hoàng Lâm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Lâm krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Văn Phương heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy probeert naar een medespeler te passen. Phước An is nu in balbezit. Phước An schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 47%, Kattobi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Đai Phong FC - Kattobi 0:0

48e minuut.
Duy Cường heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thắng is nu in balbezit. Duy Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đai Phong FC - Kattobi 1:0

50e minuut.
Văn Phương passt de bal in één keer door. Duy Cường is nu in balbezit. Duy Cường passt de bal zonder na te denken. Daar is Xuân Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Huy geeft de bal voor. Hoàng Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Hoàng Minh trapt de bal weg. Quang Hải probeert de bal met de borst te controleren. Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An schiet op doel. Hoàng Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Quang Hải passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Văn Phương onderschept slim de pass. Văn Phương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 55%, Kattobi 45%.
Đai Phong FC - Kattobi 1:0