Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rising Stars United Maikaa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Klungelig pakt Chung de bal. Ðức Phi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chung met een snel genomen vrije trap. Nhật Nam controleert de bal met de borst. Nhật Nam speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Quý de bal onder controle te krijgen. Thiên Ðức bokst de bal weg.

12e minuut.
Phương met de inworp. Xuân Huy rent richting de bal. Minh Huy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Huy krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh speelt de bal door. Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Ðức Duy is nu in balbezit. Ðức Duy speelt de bal door. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ðức Duy passt de bal met de wreef. Daar is Ðức Phi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Phi met een sublieme pass. Daar is Toàn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toàn Quân met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Minh Thắng kopt de bal weg. Chung probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Xuân Huy geeft de bal voor. Toàn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Quân passt de bal met de wreef. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chung passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quốc Anh de bal. Quốc Anh met een sublieme pass. Trung Tùng is nu in balbezit. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Stars United 58%, Maikaa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rising Stars United - Maikaa 0:0

64e minuut.
Minh Huy rent richting de bal. Minh Huy met een sublieme pass. Minh Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Huy onderschept slim de pass. Minh Huy met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương onderschept slim de pass. Phương met een sublieme pass. Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rising Stars United 45%, Maikaa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rising Stars United - Maikaa 0:0