Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo Kattobi
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Phương krijgt een gele kaart. Thomasberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anh Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg passt de bal in één keer door. Morchiladze speelt de bal door. Villa is nu in balbezit. Villa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bendkowski geeft de bal voor. Marro rent richting de bal. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Anh Khiêm probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Godlewski rent richting de bal. Godlewski geeft een lange en hoge pass. Martin speelt de bal door. Daar is Thomasberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Kattobi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 43%, Kattobi 57%.
Jindo - Kattobi 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Minh trapt de bal weg van het doel. Morchiladze kopt de bal weg. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hoàng Minh trapt de bal weg van het doel. Morchiladze kopt de bal weg. Tuấn Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa draait met de bal, schiet en ... Hoàng Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anh Khiêm de bal. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rossius probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze begaat een overtreding. Morchiladze krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hoàng Minh trapt de bal weg van het doel. Villa rent richting de bal. Villa met een sublieme pass. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski geeft de bal voor. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Kattobi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 27%, Kattobi 73%.
Jindo - Kattobi 2:0