Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đai Phong FC Huuduy
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy passt de bal met de wreef. Duy Cường is nu in balbezit. Phước An rent richting de bal. Phước An draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tấn Thành is nu in balbezit. Văn Quỳnh is nu in balbezit. Văn Quỳnh passt de bal zonder na te denken. Duy Cường rent richting de bal. Duy Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đai Phong FC - Huuduy 1:0

43e minuut.
Trung geeft een hoge lob. Daar is Xuân Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Hòa rent richting de bal. Xuân Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Huy passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hoàng Khôi met een harde bal richting middenveld. Hoàng Quyết kopt de bal weg. Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Cường rent richting de bal. Duy Cường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 34%, Huuduy 66%.
Đai Phong FC - Huuduy 1:0

47e minuut.
Văn Quỳnh geeft een hoge lob. Daar is Hoàng Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường draait met de bal, schiet en ... Bùi Doanh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đai Phong FC - Huuduy 2:0

60e minuut.
Hoàng Huy speelt de bal door. Phước An heeft problemen om de bal te vangen. Tấn Thành begaat een overtreding. Tấn Thành krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An onderschept slim de pass. Phước An passt de bal in één keer door. Quốc Tiến rent richting de bal. Quốc Tiến haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hoàng Khôi probeert naar een medespeler te passen. Thái Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Hòa geeft een lange en hoge pass. Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Minh Nghĩa probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Tiến onderschept slim de pass. Quốc Tiến haalt uit met een fantastische trap. Hoài Thanh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đai Phong FC 53%, Huuduy 47%.
Đai Phong FC - Huuduy 2:0