Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Flame Rising Stars United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Quang Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực onderschept slim de pass. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trọng Duy rent richting de bal. Trọng Duy passt de bal in één keer door. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Rising Stars United 1:0

24e minuut.
Minh Huy kan de bal niet met de borst controleren. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Minh Huy zijn tegenspeler op de grond. Minh Huy krijgt een gele kaart. Quang Tú is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang Thái zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Quốc Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chính Trực rent richting de bal. Chính Trực haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sỹ Phú raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duy Thành komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Phương rent richting de bal. Bùi Chiến verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Chiến passt de bal zonder na te denken. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực schiet op doel. Việt Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Flame 35%, Rising Stars United 65%.
Dragon Flame - Rising Stars United 1:0

53e minuut.
Duy Thành geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bùi Chiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Flame - Rising Stars United 2:0

63e minuut.
Quang Nguyên is nu in balbezit. Khánh Duy maakt een afschuwelijke overtreding. Quang Nguyên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang Nguyên zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quang Thái heeft problemen om de bal te vangen. Quý rent richting de bal. Quý schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Quốc Việt de bal. Bùi Chiến rent richting de bal. Bùi Chiến haalt uit met een fantastische trap. Chính Trực is nu in balbezit. Chính Trực haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Flame 47%, Rising Stars United 53%.
Dragon Flame - Rising Stars United 2:0