Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BienHoa FC Kattobi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Thái Nguyên geeft een hoge lob. Minh Tú kopt de bal weg. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Kattobi 1:0

6e minuut.
Văn Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel. Anh Khiêm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Anh Khiêm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khánh Giang met de inworp. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Kattobi 2:0

21e minuut.
Bùi Anh is nu in balbezit. Xuân Huy rent richting de bal. Xuân Huy met een sublieme pass. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Minh Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Hiếu rent richting de bal. Minh Hiếu geeft de bal voor. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Minh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú speelt de bal door. Minh Khôi is nu in balbezit. Tùng Minh onderschept slim de pass. Tùng Minh schiet op doel. Hoàng Minh bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mạnh Tuấn zal de hoekschop nemen. Anh Khiêm kopt de bal weg. Daar is Minh Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 39%, Kattobi 61%.
BienHoa FC - Kattobi 2:0

55e minuut.
Thái Nguyên met een sublieme pass. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh passt de bal in één keer door. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khánh Giang neemt de hoekschop. Klungelig pakt Minh Thắng de bal. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BienHoa FC - Kattobi 3:0

86e minuut.
Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi passt de bal in één keer door. Bùi Anh rent richting de bal. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BienHoa FC 40%, Kattobi 60%.
BienHoa FC - Kattobi 3:0