Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kattobi BienHoa FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Anh Dũng de bal. Tùng Minh is nu in balbezit. Met opzet legt Anh Dũng zijn tegenspeler op de grond. Tùng Minh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tùng Minh kan niet meer verder spelen. Ngọc Thọ komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Khôi. Minh Khôi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hoàng Lâm met een sublieme pass. Bảo Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Duy probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bùi Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Huy probeert naar een medespeler te passen. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Bùi Bình trapt de bal weg. Khánh Giang kopt de bal weg. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hoàng Lâm passt de bal in één keer door. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Anh Khiêm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khánh Giang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Minh Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Tú probeert naar een medespeler te passen. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kattobi 64%, BienHoa FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kattobi - BienHoa FC 0:0

53e minuut.
Mạnh Tường met de inworp. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Hạnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văn Phương neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Minh Khôi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Văn Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bùi Bình krijgt een gele kaart. Văn Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Lâm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Minh Tú speelt de bal door. Hoàng Lâm geeft een lange en hoge pass. Hòa Bình rent richting de bal. Anh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kattobi - BienHoa FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kattobi 59%, BienHoa FC 41%.
Kattobi - BienHoa FC 1:0