Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo Maikaa
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 20.1
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Thomasberg rent richting de bal. Huy Hoàng rent richting de bal. Huy Hoàng passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nhật Nam kopt de bal weg. Klungelig pakt Villa de bal. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ... Thiên Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Maikaa 1:0

16e minuut.
Thomasberg rent richting de bal. Huy Hoàng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thomasberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nhật Nam de bal. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Villa speelt de bal door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nhật Nam geeft een lange en hoge pass. Morchiladze is nu in balbezit. Morchiladze passt de bal met de wreef. Niemancewicz geeft de bal voor. Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Maikaa 2:0

29e minuut.
Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg rent richting de bal. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Thiên Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Maikaa 3:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemancewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xuân Huy rent richting de bal. Villa onderschept slim de pass. Villa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 35%, Maikaa 65%.
Jindo - Maikaa 3:0

52e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg schiet op doel. Nhật Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thiên Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een lange en hoge pass. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Thiên Ðức niet meer kan verder spelen. Hoàng Quý komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Villa probeert naar een medespeler te passen. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Maikaa 4:0

76e minuut.
Villa is nu in balbezit. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - Maikaa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 20%, Maikaa 80%.
Jindo - Maikaa 5:0