Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMONOIA FC 1948 Anorthosis f.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Reynar probeert naar een medespeler te passen. Üney is nu in balbezit. Pastellides rent richting de bal. Üney rent richting de bal. Üney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pastellides geeft een hoge lob. Kouzaras rent richting de bal. Kouzaras speelt de bal door. Üney bereikt de bal nog maar net als eerste. Üney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Stylianides de bal. Chatziaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikou met een sublieme pass. Vavanos is nu in balbezit. Vavanos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Paulou onderschept slim de pass. Paulou met een sublieme pass. Üney bereikt de bal nog maar net als eerste. Üney draait met de bal, schiet en ... Oreinos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OMONOIA FC 1948 - Anorthosis f. 1:0

33e minuut.
Pantziaras geeft een lange en hoge pass. Kouzaras rent richting de bal. Kouzaras passt de bal in één keer door. Üney rent richting de bal. Üney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pastellides bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou onderschept slim de pass. Paulou passt de bal met de wreef. Üney bereikt de bal nog maar net als eerste. Üney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hasan Demir kopt de bal weg. Reynar is nu in balbezit. Pantziaras begaat een overtreding. Pantziaras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMONOIA FC 1948 41%, Anorthosis f. 59%.
OMONOIA FC 1948 - Anorthosis f. 1:0

55e minuut.
Pastellides probeert de bal aan de voet te houden. Paulou rent richting de bal. Pastellides maakt een afschuwelijke overtreding. Pastellides krijgt een gele kaart. Paulou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hasan Demir met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kouzaras speelt de bal door. Reynar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynar met een sublieme pass. Üney bereikt de bal nog maar net als eerste. Üney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kouzaras kopt de bal weg. Kikou rent richting de bal. Kikou geeft een hoge lob. Üney bereikt de bal nog maar net als eerste. Üney draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMONOIA FC 1948 55%, Anorthosis f. 45%.
OMONOIA FC 1948 - Anorthosis f. 1:0