Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
барса FC Rivne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Dovbush probeert naar een medespeler te passen. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko passt de bal in één keer door. Patyak is nu in balbezit. Patyak draait met de bal, schiet en ... Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Homchenovskyy rent richting de bal. Husin onderschept slim de pass. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Nesmachniy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesmachniy maakt een afschuwelijke overtreding. Nesmachniy krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Boryachinskiy probeert naar een medespeler te passen. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yevtikhov de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
барса - FC Rivne 1:0

22e minuut.
Yevtikhov rent richting de bal. Patyak verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatenko onderschept slim de pass. Pyatenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bondarev rent richting de bal. Dovbush onderschept slim de pass. Dovbush passt de bal zonder na te denken. Patyak is nu in balbezit. Patyak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Husin onderschept slim de pass. Husin speelt de bal door. Yevtikhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtikhov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko passt de bal zonder na te denken. Patyak rent richting de bal. Patyak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy verovert de bal door een tackle van achteren. Nesmachniy rent richting de bal. Homchenovskyy rent richting de bal. Homchenovskyy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: барса 41%, FC Rivne 59%.
барса - FC Rivne 1:0

66e minuut.
Homchenovskyy rent richting de bal. Nesmachniy rent richting de bal. Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy haalt uit met een fantastische trap. Podrobakha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nesmachniy rent richting de bal. Homchenovskyy rent richting de bal. Husin onderschept slim de pass. Nesmachniy onderschept slim de pass. Nesmachniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nesmachniy is nu in balbezit. Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush begaat een overtreding. Homchenovskyy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Homchenovskyy wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin met een sublieme pass. Daar is Stytcjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesmachniy is nu in balbezit. Nesmachniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: барса 52%, FC Rivne 48%.
барса - FC Rivne 1:0