Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Харківські Лев карпати-иссм
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zavorotnyuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazurenko de bal. Mazurenko probeert naar een medespeler te passen. Maksimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cheberyachko met een snelle inworp. Poklonskiy geeft een lange en hoge pass. Golovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gataulin verovert de bal door een tackle van achteren. Gataulin speelt de bal door. Edmar speelt de bal door. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Poklonskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loboyko komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Batalskiy met de inworp. Edmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavorotnyuk begaat een overtreding. Zavorotnyuk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ryabtsev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belik met de inworp. Klungelig pakt Balanchuk de bal. Balanchuk speelt de bal door. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mazurenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belik rent richting de bal. Belik met een sublieme pass. Maksimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zavorotnyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zavorotnyuk zijn tegenspeler op de grond. Zavorotnyuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov onderschept slim de pass. Fedorov geeft een lange en hoge pass. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Inworp. Osadchiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gataulin probeert naar een medespeler te passen. Maksimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Balanchuk met de inworp. Mazurenko rent richting de bal. Mazurenko passt de bal zonder na te denken. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Харківські Лев 38%, карпати-иссм 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Харківські Лев - карпати-иссм 0:0

48e minuut.
Belik met een sublieme pass. Mazurenko probeert de bal aan de voet te houden. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap. Curri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Харківські Лев - карпати-иссм 1:0

60e minuut.
Mazurenko met de inworp. Balanchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchuk geeft een hoge lob. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap. Oleynik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fedorov geeft een hoge lob. Inworp. Golovin met een snelle inworp. Loboyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Loboyko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov is nu in balbezit. Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Loboyko rent richting de bal. Loboyko schiet op doel. Kosilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ryabtsev probeert naar een medespeler te passen. Osadchiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadchiy geeft een hoge lob. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Харківські Лев 40%, карпати-иссм 60%.
ФК Харківські Лев - карпати-иссм 1:0