Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Харківські Лев fjrk
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pavlik passt de bal zonder na te denken. Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy met een sublieme pass. Chesnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Харківські Лев - fjrk 0:1

10e minuut.
Fedorov rent richting de bal. Fedorov geeft een hoge lob. Dmitriev is nu in balbezit. Maksimyuk onderschept slim de pass. Maksimyuk schiet op doel. Lebed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Osadchiy verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlik. Osadchiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osadchiy met een snel genomen vrije trap. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Харківські Лев - fjrk 1:1

17e minuut.
Belik speelt de bal door. Maksimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev rent richting de bal. Maksimyuk onderschept slim de pass. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Panin is nu in balbezit. Maksimyuk is nu in balbezit. Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Mazurenko de bal. Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshey passt de bal met de wreef. Chesnakov rent richting de bal. Chesnakov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Харківські Лев - fjrk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Харківські Лев 40%, fjrk 60%.
ФК Харківські Лев - fjrk 1:2

49e minuut.
Pavlik verovert de bal door een tackle van achteren. Gataulin verovert de bal door een tackle van achteren. Gataulin probeert naar een medespeler te passen. Pshenichniy rent richting de bal. Pshenichniy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Харківські Лев - fjrk 1:3

53e minuut.
Belik geeft een lange en hoge pass. Gataulin probeert naar een medespeler te passen. Dmitriev is nu in balbezit. Maksimyuk onderschept slim de pass. Maksimyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dychko kopt de bal weg. Pshenichniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichniy speelt de bal door. Chesnakov rent richting de bal. Chesnakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Osadchiy onderschept slim de pass. Pshenichniy verovert de bal door een tackle van achteren. Pshenichniy passt de bal met de wreef. Chesnakov is nu in balbezit. Chesnakov schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Харківські Лев - fjrk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Харківські Лев 59%, fjrk 41%.
ФК Харківські Лев - fjrk 1:4