Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandrioa FK Znamynka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Artemov rent richting de bal. Artemov passt de bal zonder na te denken. Pavlik rent richting de bal. Pavlik draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bogach de bal. Sofilkanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Chornobryvyi met een sublieme pass. Ablyametov is nu in balbezit. Vetrinnikov onderschept slim de pass. Smolovik verovert de bal door een tackle van achteren. Smolovik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Guzhevskyy de bal. Ablyametov is nu in balbezit. Medvedev onderschept slim de pass. Smolovik verovert de bal door een tackle van achteren. Smolovik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Spyridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishenkivskiy maakt een afschuwelijke overtreding. Spyridon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spyridon met een snel genomen vrije trap. Pavlik rent richting de bal. Pavlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mishenkivskiy passt de bal in één keer door. Artemov heeft problemen om de bal te vangen. Artemov passt de bal zonder na te denken. Pavlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandrioa - FK Znamynka 1:0

38e minuut.
Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Artemov is nu in balbezit. Borisyuk onderschept slim de pass. Pavlik onderschept slim de pass. Pavlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandrioa 59%, FK Znamynka 41%.
Alexandrioa - FK Znamynka 1:0

53e minuut.
Mogilny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaverov met een snelle inworp. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borisyuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dremlyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov rent richting de bal. Artemov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Spyridon rent richting de bal. Spyridon speelt de bal door. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov draait met de bal, schiet en ... Bogach kopt de bal weg. Sofilkanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Golovin rent richting de bal. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisyuk is nu in balbezit. Artemov rent richting de bal. Artemov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sofilkanich probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pavlik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dremlyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dremlyuk probeert naar een medespeler te passen. Pavlik is nu in balbezit. Pavlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Golovin is nu in balbezit. Artemov onderschept slim de pass. Artemov passt de bal met de wreef. Pavlik is nu in balbezit. Pavlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandrioa - FK Znamynka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandrioa 42%, FK Znamynka 58%.
Alexandrioa - FK Znamynka 2:0