Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBERTOS vegafc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Arroyo geeft een lange en hoge pass. León kopt de bal weg. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Thompson met een harde bal richting middenveld. Jayo probeert naar een medespeler te passen. Zagal is nu in balbezit. Zagal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio geeft een hoge lob. Hurtado kopt de bal weg. Klungelig pakt Mong de bal. Mong draait met de bal, schiet en ... Thompson bokst de bal weg.

24e minuut.
Perigault passt de bal zonder na te denken. Zagal is nu in balbezit. Zings rent richting de bal. Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal schiet op doel. Rubín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Hurtado kopt de bal weg. Quirós probeert de bal met de borst te controleren. Mong onderschept slim de pass. Mong haalt uit met een fantastische trap. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Singh passt de bal in één keer door. Jayo rent richting de bal. Jayo probeert naar een medespeler te passen. Zagal is nu in balbezit. Zagal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mong verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Mong onderschept slim de pass. Mong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALBERTOS - vegafc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 54%, vegafc 46%.
ALBERTOS - vegafc 0:1

76e minuut.
Vega geeft de bal voor. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass. Mong is nu in balbezit. Mong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBERTOS - vegafc 0:2

80e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayo verovert de bal door een tackle van achteren. Jayo passt de bal zonder na te denken. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal haalt uit met een fantastische trap. Rubín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Walter geeft de bal voor. Inworp. Perigault met de inworp. Jayo rent richting de bal. Jayo geeft een hoge lob. Rubín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Jayo rent richting de bal. Jayo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mon de bal onder controle te krijgen. Zagal rent richting de bal. Zagal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 51%, vegafc 49%.
ALBERTOS - vegafc 0:2