Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mutimillonario vegafc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Inworp. Osorio met een snelle inworp. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Solano is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León speelt de bal door. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Aldrete geeft een lange en hoge pass. Hurtado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Schmid rent richting de bal. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hurane rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mutimillonario 62%, vegafc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mutimillonario - vegafc 0:0

71e minuut.
Cubillo met de inworp. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal in één keer door. Mong is nu in balbezit. Mong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Mon de bal onder controle te krijgen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mon. Mon krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Valencia rent richting de bal. Hurtado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valencia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valencia kan niet meer verder spelen. Garrido komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mutimillonario 54%, vegafc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mutimillonario - vegafc 0:0