Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBERTOS M4dr1d FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal zonder na te denken. Cubillas is nu in balbezit. Jayo is nu in balbezit. Jayo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aparicio Ostia is nu in balbezit. Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Singh met een sublieme pass. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Zagal met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ureña onderschept slim de pass. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ureña zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ureña naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jayo is nu in balbezit. Jayo geeft een hoge lob. Alba is nu in balbezit. Cubillas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mong met de inworp. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft de bal voor. Klungelig pakt Cubillas de bal. Cubillas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Jayo verovert de bal door een tackle van achteren. Jayo passt de bal met de wreef. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Bailey is nu in balbezit. Cedeño met een sublieme pass. Klungelig pakt Jayo de bal. Jayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Zagal rent richting de bal. Jayo onderschept slim de pass. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 37%, M4dr1d FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALBERTOS - M4dr1d FC 0:0

66e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Inworp. Cedeño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cedeño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jayo heeft problemen om de bal te vangen. Jayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Inworp. Cedeño met een snelle inworp. Jayo heeft problemen om de bal te vangen. Jayo geeft een hoge lob. Valentine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBERTOS - M4dr1d FC 1:0

75e minuut.
Tejeda onderschept slim de pass. Tejeda geeft de bal voor. Singh heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio Ostia rent richting de bal. Aparicio Ostia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Berrocal rent richting de bal. Berrocal passt de bal met de wreef. Aparicio Ostia is nu in balbezit. Aparicio Ostia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 45%, M4dr1d FC 55%.
ALBERTOS - M4dr1d FC 1:0