Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arraijan FC RANNDIE KHAANA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De Hoyos rent richting de bal. Corella onderschept slim de pass. Corella passt de bal in één keer door. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - RANNDIE KHAANA 1:0

15e minuut.
Corella met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado is nu in balbezit. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos draait met de bal, schiet en ... Córdoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baloy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picado is nu in balbezit. Picado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - RANNDIE KHAANA 2:0

23e minuut.
Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trejos raakt geblesseerd tijdens het duel. Trejos met een snel genomen vrije trap. Correa is nu in balbezit. Diez Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Diez Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill met een sublieme pass. Diez Ríos rent richting de bal. Diez Ríos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 55%, RANNDIE KHAANA 45%.
Real Arraijan FC - RANNDIE KHAANA 2:0

53e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes passt de bal in één keer door. De Hoyos is nu in balbezit. De Hoyos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Córdoba trapt de bal weg. Orlaineta kopt de bal weg. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Córdoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - RANNDIE KHAANA 3:0

68e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Klungelig pakt Corella de bal. Fuentes kopt de bal weg. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 32%, RANNDIE KHAANA 68%.
Real Arraijan FC - RANNDIE KHAANA 3:0