Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mariano Ypacarai
Zenaku Tactiek La posibilidad
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Castiñeiras passt de bal zonder na te denken. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe passt de bal in één keer door. Iarmuratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarmuratu draait met de bal, schiet en ... Arroyos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Ypacarai 0:1

13e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Castiñeiras kopt de bal weg. Daar is Guggiari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarmuratu is nu in balbezit. Iarmuratu schiet op doel. Arroyos bokst de bal weg.

16e minuut.
Escobar speelt de bal door. Iarmuratu is nu in balbezit. Iarmuratu haalt uit met een fantastische trap. Grau probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Ypacarai 0:2

33e minuut.
Avdeyinko met een snelle inworp. Ramos speelt de bal door. Figueredo speelt de bal door. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. Mroziński bokst de bal weg.

34e minuut.
Ovelar kopt de bal weg. Castiñeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe met een sublieme pass. Iarmuratu rent richting de bal. Iarmuratu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sillero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 59%, Ypacarai 41%.
Atlético Mariano - Ypacarai 0:2

58e minuut.
Ramos probeert de bal aan de voet te houden. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Loyola met een snelle inworp. Sillero is nu in balbezit. Met opzet legt Ovelar zijn tegenspeler op de grond. Ovelar krijgt een gele kaart. Sillero raakt geblesseerd tijdens het duel. Loyola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berke heeft problemen om de bal te vangen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cabrito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franzen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grau verovert de bal door een tackle van achteren. Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Castiñeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiñeiras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Iarmuratu onderschept slim de pass. Castiñeiras rent richting de bal. Iarmuratu rent richting de bal. Castiñeiras is nu in balbezit. Castiñeiras schiet op doel. Arroyos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 54%, Ypacarai 46%.
Atlético Mariano - Ypacarai 0:2