Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo FC. Oviedo United
J. Fabbro17 Tactiek LSLS
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 40.9
redelijk Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Machnacki onderschept slim de pass. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı geeft een lange en hoge pass. Daar is Llaneza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaneza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 1:0

30e minuut.
Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek met een sublieme pass. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek met een sublieme pass. González Groba geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 1:1

38e minuut.
Rončević kopt de bal weg. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampos rent richting de bal. Ocampos draait met de bal, schiet en ... Yakışıklı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 2:1

41e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir is nu in balbezit. Báez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Báez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo FC. 53%, Oviedo United 47%.
San Lorenzo FC. - Oviedo United 2:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Benítez de bal onder controle te krijgen. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Virranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Virranmäki schiet op doel. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Mendez met een snelle inworp. Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos draait met de bal, schiet en ... Yakışıklı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jacoszek geeft een hoge lob. Rončević kopt de bal weg. Virranmäki rent richting de bal. Virranmäki haalt uit met een fantastische trap. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 2:2

76e minuut.
Machnacki is nu in balbezit. Ocampos onderschept slim de pass. Barreiro is nu in balbezit. Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 3:2

78e minuut.
Pokładowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski geeft een hoge lob. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Groba is nu in balbezit. González Groba draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony onderschept slim de pass. Virranmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Virranmäki draait met de bal, schiet en ... Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Lorenzo FC. - Oviedo United 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo FC. 63%, Oviedo United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Lorenzo FC. - Oviedo United 3:3