Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
General Caballero FC Rojo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Bordón de bal. Bordón geeft een hoge lob. Sosa rent richting de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Speratti is nu in balbezit. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noguera. Noguera krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Correa is nu in balbezit. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - FC Rojo 1:0

33e minuut.
Noguera rent richting de bal. Noguera passt de bal met de wreef. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Morínigo is nu in balbezit. Morínigo schiet op doel. Figueredo bokst de bal weg.

35e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Speratti verovert de bal door een tackle van achteren. Speratti probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - FC Rojo 2:0

39e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis geeft een lange en hoge pass. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Morínigo rent richting de bal. Vargas Peña is nu in balbezit. Morínigo onderschept slim de pass. Morínigo schiet op doel. Figueredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - FC Rojo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 37%, FC Rojo 63%.
General Caballero - FC Rojo 2:1

53e minuut.
Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón onderschept slim de pass. Bordón probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... Di Tore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Valinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sarubbi kopt de bal weg. Speratti heeft problemen om de bal te vangen. Morínigo rent richting de bal. Caballero rent richting de bal. Caballero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
General Caballero - FC Rojo 2:2

72e minuut.
Kishiro is nu in balbezit. Vargas Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Peña passt de bal zonder na te denken. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valinotti heeft problemen om de bal te vangen. Di Tore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Burt probeert naar een medespeler te passen. Colmán rent richting de bal. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valinotti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - FC Rojo 3:2

89e minuut.
Speratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera onderschept slim de pass. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Caballero rent richting de bal. Caballero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 47%, FC Rojo 53%.
General Caballero - FC Rojo 3:2