Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia py3 Vergara 420
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal met de wreef. Cristaldo is nu in balbezit. Irala is nu in balbezit. Irala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roux geeft de bal voor. Inworp. Haedo met de inworp. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valinotti passt de bal zonder na te denken. Etcheverry heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Etcheverry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paiva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Roux trapt de bal weg. Morra kopt de bal weg. Galarza heeft problemen om de bal te vangen. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Centurión geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valinotti met een snelle inworp. Paiva rent richting de bal. Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Valinotti rent richting de bal. Valinotti passt de bal zonder na te denken. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - Vergara 420 1:0

41e minuut.
Ferreiro geeft een lange en hoge pass. Cristaldo rent richting de bal. Arditi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arditi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 43%, Vergara 420 57%.
Olimpia py3 - Vergara 420 1:0

49e minuut.
Ferreiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de bal. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia py3 - Vergara 420 1:1

63e minuut.
Roux geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendonca met de inworp. Valinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valinotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ferreiro onderschept slim de pass. Ferreiro probeert naar een medespeler te passen. Irala met een sublieme pass. Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Centurión passt de bal met de wreef. Mercado is nu in balbezit. Mercado passt de bal met de wreef. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Morra onderschept slim de pass. Cristaldo rent richting de bal. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Centurión geeft de bal voor. Araujo kopt de bal weg. Daar is Arditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala haalt uit met een fantastische trap. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 60%, Vergara 420 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia py3 - Vergara 420 1:1