Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rojo Sportkemon
Normal Tactiek Base
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Gregorio de bal. Gregorio geeft de bal voor. Filippini kopt de bal weg. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - Sportkemon 1:0

9e minuut.
Filippini geeft een hoge lob. Inworp. Speratti met de inworp. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kishiro speelt de bal door. Semeniuk is nu in balbezit. Greco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Greco krijgt een gele kaart. Semeniuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Rosa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maslar geeft de bal voor. Gregorio kopt de bal weg. Klungelig pakt Semeniuk de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Bogarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Valinotti is nu in balbezit. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rojo - Sportkemon 1:1

31e minuut.
Masi passt de bal in één keer door. Speratti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masi. Masi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 41%, Sportkemon 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rojo - Sportkemon 1:1

51e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini begaat een overtreding. Figueredo raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueredo met een snel genomen vrije trap. Gregorio kopt de bal weg. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valinotti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kishiro onderschept slim de pass. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Correa rent richting de bal. Hekert onderschept slim de pass. Hekert draait met de bal, schiet en ... Di Tore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Figueredo rent richting de bal. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro passt de bal in één keer door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel. Di Tore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Tore speelt de bal door. Gregorio kopt de bal weg. Valinotti heeft problemen om de bal te vangen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 51%, Sportkemon 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rojo - Sportkemon 1:1