Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser General Caballero
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sanabria met een sublieme pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo onderschept slim de pass. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Paredes speelt de bal door. Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal met de wreef. Monges rent richting de bal. Monges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo onderschept slim de pass. Denis met een sublieme pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Camacho met een snelle inworp. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Bordón onderschept slim de pass. Bordón geeft een lange en hoge pass. Da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 52%, General Caballero 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - General Caballero 0:0

65e minuut.
Leoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burt met de inworp. Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña schiet op doel. Da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 56%, General Caballero 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - General Caballero 0:0