Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.d.f. Vergara 420
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn passt de bal in één keer door. Daar is Viveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Rodriguez bokst de bal weg.

4e minuut.
Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego passt de bal in één keer door. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Galarza geeft de bal voor. Ruiz is nu in balbezit. Alcaraz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alcaraz krijgt een gele kaart. Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Alcaraz de bal. Ruiz met een snel genomen vrije trap. Irala rent richting de bal. Irala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Doldán speelt de bal door. Alcaraz rent richting de bal. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Alcaraz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bedoya komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Mercado rent richting de bal. Mercado geeft de bal voor. Bedoya heeft problemen om de bal te vangen. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Vergara 420 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 61%, Vergara 420 39%.
v.d.f. - Vergara 420 0:1

47e minuut.
Irala speelt de bal door. Samaniego rent richting de bal. Heyn speelt de bal door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ferrario verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrario met een sublieme pass. Irala probeert de bal met de borst te controleren. Samaniego rent richting de bal. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bedoya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz met de inworp. Samaniego rent richting de bal. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bedoya geeft de bal voor. Klungelig pakt Viveros de bal. Heyn geeft een lange en hoge pass. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Heyn met een sublieme pass. Viveros rent richting de bal. Viveros passt de bal met de wreef. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ferrario onderschept slim de pass. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego met een sublieme pass. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego met een sublieme pass. Carvallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala onderschept slim de pass. Irala draait met de bal, schiet en ... Yaluff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carvallo is nu in balbezit. Irala verovert de bal door een tackle van achteren. Irala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 53%, Vergara 420 47%.
v.d.f. - Vergara 420 0:1