Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osa Olimpia py3
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Morra geeft een hoge lob. Etcheverry kopt de bal weg. Zapattini is nu in balbezit. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Paiva rent richting de bal. Zapattini onderschept slim de pass. Zapattini geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paiva speelt de bal door. Haedo is nu in balbezit. Haedo geeft de bal voor. Mereles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grance onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapattini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paiva. Paiva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osa 45%, Olimpia py3 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osa - Olimpia py3 0:0

47e minuut.
Zapattini heeft problemen om de bal te vangen. Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal met de wreef. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osa - Olimpia py3 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Zapattini de bal. Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal in één keer door. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bendlin rent richting de bal. Bendlin probeert naar een medespeler te passen. Etcheverry is nu in balbezit. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva draait met de bal, schiet en ... Rieder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Grance de bal onder controle te krijgen. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osa - Olimpia py3 0:2

78e minuut.
Paiva rent richting de bal. Grance is nu in balbezit. Etcheverry onderschept slim de pass. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap. Rieder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osa - Olimpia py3 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osa 39%, Olimpia py3 61%.
Osa - Olimpia py3 0:3