Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rojo Man Ser
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Semeniuk speelt de bal door. Sarubbi is nu in balbezit. Sanabria is nu in balbezit. Sarubbi onderschept slim de pass. Sarubbi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Leoz is nu in balbezit. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - Man Ser 1:0

18e minuut.
Araujo speelt de bal door. Sanabria rent richting de bal. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges draait met de bal, schiet en ... Di Tore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarubbi rent richting de bal. Sarubbi met een sublieme pass. Monges is nu in balbezit. Monges draait met de bal, schiet en ... Di Tore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zaracho speelt de bal door. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Daar is Filippini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verón met een sublieme pass. Monges rent richting de bal. Monges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paredes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarubbi met een snelle inworp. Noguera rent richting de bal. Noguera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 48%, Man Ser 52%.
FC Rojo - Man Ser 1:0

53e minuut.
Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi passt de bal zonder na te denken. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuk rent richting de bal. Semeniuk schiet op doel. Da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Sarubbi is nu in balbezit. Sarubbi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - Man Ser 2:0

80e minuut.
Barrientos passt de bal met de wreef. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges verovert de bal door een tackle van achteren. Monges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 30%, Man Ser 70%.
FC Rojo - Man Ser 2:0