Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser FC Rojo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sarubbi rent richting de bal. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria met een sublieme pass. Monges is nu in balbezit. Monges haalt uit met een fantastische trap. Di Tore bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuk onderschept slim de pass. Semeniuk probeert naar een medespeler te passen. Caballero is nu in balbezit. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeniuk rent richting de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuk draait met de bal, schiet en ... Da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Sarubbi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanabria. Sanabria krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Masi geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Sarubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuk is nu in balbezit. Semeniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 52%, FC Rojo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - FC Rojo 0:0

50e minuut.
Sanabria geeft een lange en hoge pass. Barrientos is nu in balbezit. Noguera begaat een overtreding. Barrientos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Sarubbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morínigo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ... Correa kopt de bal weg. Valinotti probeert de bal aan de voet te houden. Sanabria rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - FC Rojo 1:0

88e minuut.
Semeniuk geeft een hoge lob. Noguera speelt de bal door. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ... Da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 53%, FC Rojo 47%.
Man Ser - FC Rojo 1:0