Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.d.f. Olimpia py3
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zapattini de bal. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry schiet op doel. Yaluff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán is nu in balbezit. Doldán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muñiz de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Albospino met een snelle inworp. Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo is nu in balbezit. Viveros verovert de bal door een tackle van achteren. Viveros schiet op doel. Adorno bokst de bal weg.

39e minuut.
Muñiz passt de bal zonder na te denken. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva speelt de bal door. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Olimpia py3 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 55%, Olimpia py3 45%.
v.d.f. - Olimpia py3 0:1

58e minuut.
Adorno trapt de bal weg van het doel. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva passt de bal in één keer door. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap. Yaluff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn geeft de bal voor. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albospino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz speelt de bal door. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 64%, Olimpia py3 36%.
v.d.f. - Olimpia py3 0:1