Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia py3 General Caballero
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Denis onderschept slim de pass. Denis passt de bal in één keer door. Daar is Colmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán schiet op doel. Araujo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - General Caballero 0:1

3e minuut.
Denis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandoval komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Arditi is nu in balbezit. Arditi met een sublieme pass. Vargas Peña rent richting de bal. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sosa speelt de bal door. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Toñanez trapt de bal weg van het doel. Vargas Peña kan de bal niet met de borst controleren. Paiva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paiva krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arditi heeft problemen om de bal te vangen. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña passt de bal zonder na te denken. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Inworp. Bordón met een snelle inworp. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vargas Peña rent richting de bal. Burt probeert naar een medespeler te passen. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Haedo rent richting de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal in één keer door. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mendonca rent richting de bal. Mendonca geeft een hoge lob. Speratti kopt de bal weg. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. is nu in balbezit. Bordón onderschept slim de pass. Bordón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arditi rent richting de bal. Bordón is nu in balbezit. Bordón passt de bal in één keer door. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry draait met de bal, schiet en ... Figueredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Arditi kopt de bal weg. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 67%, General Caballero 33%.
Olimpia py3 - General Caballero 0:1

48e minuut.
Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Paiva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paiva kan niet meer verder spelen. Alonso komt het veld opgelopen. Arditi met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia py3 - General Caballero 1:1

50e minuut.
Vargas Peña is nu in balbezit. Mendonca onderschept slim de pass. Mendonca geeft een lange en hoge pass. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alonso rent richting de bal. Etcheverry rent richting de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Figueredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Silvero rent richting de bal. Silvero speelt de bal door. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Silvero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft de bal voor. Etcheverry kan de bal niet met de borst controleren. Figueredo bokst de bal weg. Toñanez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - General Caballero 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 48%, General Caballero 52%.
Olimpia py3 - General Caballero 2:1