Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
General Caballero Olimpia py3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón onderschept slim de pass. Bordón passt de bal met de wreef. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
geeft een hoge lob. Vargas Peña kan de bal niet met de borst controleren. Haedo is nu in balbezit. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Olimpia py3 1:0

25e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Alonso is nu in balbezit. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva onderschept slim de pass. Paiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Morra probeert de bal aan de voet te houden. Paiva probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 51%, Olimpia py3 49%.
General Caballero - Olimpia py3 1:0

54e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva onderschept slim de pass. Paiva passt de bal in één keer door. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Denis met een sublieme pass. Bordón rent richting de bal. Bordón passt de bal in één keer door. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Haedo is nu in balbezit. Haedo probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
General Caballero - Olimpia py3 1:1

66e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Camacho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Colmán de bal onder controle te krijgen. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña schiet op doel. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Olimpia py3 2:1

71e minuut.
Sosa speelt de bal door. Burt speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Olimpia py3 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 50%, Olimpia py3 50%.
General Caballero - Olimpia py3 3:1