Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportkemon v.d.f.
Base Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 16.2
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Speratti geeft de bal voor. Viveros probeert de bal aan de voet te houden. Figueredo is nu in balbezit. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zapattini trapt de bal weg. Daar is Viveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doldán is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Yaluff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gregorio passt de bal met de wreef. Hekert is nu in balbezit. Heyn rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Speratti verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Inworp. Heyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaluk is nu in balbezit. Hekert onderschept slim de pass. Hekert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco rent richting de bal. Alcaraz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcaraz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zapattini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Speratti zal de hoekschop nemen. Hekert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - v.d.f. 1:0

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yaluff niet meer kan verder spelen. Fleytas komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Speratti probeert naar een medespeler te passen. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo passt de bal in één keer door. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Heyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gregorio passt de bal in één keer door. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorio verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 27%, v.d.f. 73%.
Sportkemon - v.d.f. 1:0

51e minuut.
Speratti rent richting de bal. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco geeft de bal voor. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Hekert heeft problemen om de bal te vangen. Hekert passt de bal in één keer door. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Fleytas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - v.d.f. 2:0

60e minuut.
Martinesi heeft problemen om de bal te vangen. Speratti probeert naar een medespeler te passen. Heyn speelt de bal door. Viveros rent richting de bal. Viveros geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Speratti heeft problemen om de bal te vangen. Viveros verovert de bal door een tackle van achteren. Viveros probeert naar een medespeler te passen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fleytas trapt de bal weg van het doel. Speratti kopt de bal weg. Daar is Carvallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - v.d.f. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 32%, v.d.f. 68%.
Sportkemon - v.d.f. 3:0