Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
General Caballero Vergara 420
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Vargas Peña rent richting de bal. Plá onderschept slim de pass. Plá passt de bal zonder na te denken. Irala rent richting de bal. Irala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Toñanez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego draait met de bal, schiet en ... Figueredo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Vergara 420 0:1

19e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis maakt een afschuwelijke overtreding. Denis krijgt een gele kaart. Barreto raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreiro met een snel genomen vrije trap. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Centurión passt de bal in één keer door. Inworp. Bordón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña draait met de bal, schiet en ... Rodriguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Speratti speelt de bal door. Daar is Burt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plá met een sublieme pass. Irala rent richting de bal. Irala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vargas Peña onderschept slim de pass. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Colmán passt de bal in één keer door. Burt rent richting de bal. Burt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roux heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Colmán probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto met de inworp. Mercado is nu in balbezit. Mercado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 55%, Vergara 420 45%.
General Caballero - Vergara 420 0:1

61e minuut.
Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt rent richting de bal. Burt passt de bal zonder na te denken. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Samaniego raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cristaldo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Olmedo is nu in balbezit. Irala verovert de bal door een tackle van achteren. Irala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Cristaldo de bal. Olmedo speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Cristaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barreto speelt de bal door. Cristaldo is nu in balbezit. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Irala rent richting de bal. Cristaldo is nu in balbezit. Toñanez onderschept slim de pass. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ferreiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen. Irala speelt de bal door. Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ferreiro rent richting de bal. Ferreiro passt de bal in één keer door. Irala is nu in balbezit. Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Vergara 420 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 63%, Vergara 420 37%.
General Caballero - Vergara 420 0:2