Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergara 420 General Caballero
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña rent richting de bal. Samaniego begaat een overtreding. Samaniego krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Irala onderschept slim de pass. Olmedo rent richting de bal. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo geeft de bal voor. Ferreiro kopt de bal weg. Figueredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Burt rent richting de bal. Burt passt de bal met de wreef. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - General Caballero 0:1

18e minuut.
Toñanez geeft de bal voor. Inworp. Ruiz met een snelle inworp. Samaniego rent richting de bal. Samaniego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Colmán is nu in balbezit. Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán onderschept slim de pass. Colmán schiet op doel. Galarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - General Caballero 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 44%, General Caballero 56%.
Vergara 420 - General Caballero 0:2

60e minuut.
Ferreiro is nu in balbezit. Vargas Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Bordón rent richting de bal. Bordón geeft een hoge lob. Rodriguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Sosa de bal. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego passt de bal in één keer door. Irala is nu in balbezit. Irala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 56%, General Caballero 44%.
Vergara 420 - General Caballero 0:2