Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia py3 FC Rojo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Kishiro is nu in balbezit. Valinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valinotti passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Semeniuk geeft een hoge lob. Daar is Mendonca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballero rent richting de bal. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia py3 - FC Rojo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 52%, FC Rojo 48%.
Olimpia py3 - FC Rojo 0:1

47e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera is nu in balbezit. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuk is nu in balbezit. Semeniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Noguera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semeniuk geeft de bal voor. Daar is Masi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Haedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuk onderschept slim de pass. Semeniuk probeert naar een medespeler te passen. Caballero rent richting de bal. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mendonca de bal. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi geeft de bal voor. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia py3 58%, FC Rojo 42%.
Olimpia py3 - FC Rojo 0:1