Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.d.f. Man Ser
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sanabria met een sublieme pass. Verón is nu in balbezit. Verón passt de bal zonder na te denken. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges schiet op doel. Yaluff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Yaluff met een sublieme pass. Viveros met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Heyn is nu in balbezit. Heyn geeft de bal voor. Biedermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Man Ser 1:0

18e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Yaluk heeft problemen om de bal te vangen. Monges rent richting de bal. Monges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Martinesi is nu in balbezit. Martinesi passt de bal in één keer door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yaluk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 71%, Man Ser 29%.
v.d.f. - Man Ser 1:0

50e minuut.
Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria passt de bal in één keer door. Zapattini rent richting de bal. Monges onderschept slim de pass. Monges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
v.d.f. - Man Ser 1:1

56e minuut.
Sanabria speelt de bal door. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal met de wreef. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Alcaraz geeft de bal voor. Viveros is nu in balbezit. Viveros haalt uit met een fantastische trap. Biedermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doldán probeert naar een medespeler te passen. Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros met een sublieme pass. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Biedermann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martinesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viveros rent richting de bal. Viveros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Alcaraz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria geeft een hoge lob. Yaluff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monges rent richting de bal. Monges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Man Ser 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 50%, Man Ser 50%.
v.d.f. - Man Ser 1:2