Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pececito F.C Osa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Grance rent richting de bal. Grance geeft de bal voor. Wan kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Rieder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Osa 1:0

24e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sandoval rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salcedo. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oviedo met een snel genomen vrije trap. Grance heeft problemen om de bal te vangen. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ... Rieder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cardozo met een snelle inworp. Daar is Vysokolán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysokolán verovert de bal door een tackle van achteren. Vysokolán geeft een lange en hoge pass. Carron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pececito F.C - Osa 1:1

36e minuut.
Oviedo speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar schiet op doel. Carron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Osa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito F.C 55%, Osa 45%.
pececito F.C - Osa 1:2

52e minuut.
Enciso met de inworp. Sandoval speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Rieder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pececito F.C - Osa 2:2

70e minuut.
Grance rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Grance is nu in balbezit. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Rieder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito F.C 45%, Osa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pececito F.C - Osa 2:2