Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osa Sportkemon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mena rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Cabral is nu in balbezit. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Cibils probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral met een sublieme pass. Filártiga heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valiente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galindo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Basualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Basualdo speelt de bal door. Daar is Bogarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarín haalt uit met een fantastische trap. Rieder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osa - Sportkemon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osa 36%, Sportkemon 64%.
Osa - Sportkemon 0:1

48e minuut.
Mena met een sublieme pass. Basualdo is nu in balbezit. Basualdo passt de bal zonder na te denken. Bogarín rent richting de bal. Bogarín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal zonder na te denken. Cabral speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Cibils probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osa - Sportkemon 1:1

65e minuut.
Bogarín probeert naar een medespeler te passen. Basualdo heeft problemen om de bal te vangen. Mena is nu in balbezit. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osa - Sportkemon 2:1

79e minuut.
Bogarín passt de bal zonder na te denken. Mena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabral. Cabral krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vargas speelt de bal door. Klungelig pakt Cardozo de bal. Basualdo met een sublieme pass. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osa 54%, Sportkemon 46%.
Osa - Sportkemon 2:1