Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser Olimpia py3
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Etcheverry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 53%, Olimpia py3 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - Olimpia py3 0:0

51e minuut.
Silvero speelt de bal door. Morra is nu in balbezit. Morra passt de bal met de wreef. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paiva. Paredes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paredes kan niet meer verder spelen. Verón komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Doeltrap. Adorno trapt de bal weg van het doel. Barrientos kopt de bal weg. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Verón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morra rent richting de bal. Verón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verón krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Monges passt de bal in één keer door. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal met de wreef. Monges heeft problemen om de bal te vangen. Monges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Olimpia py3 1:0

67e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Verón probeert naar een medespeler te passen. Monges is nu in balbezit. Monges draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Olimpia py3 2:0

71e minuut.
Lugo met de inworp. Arditi is nu in balbezit. Sanabria begaat een overtreding. Arditi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arditi kan niet meer verder spelen. Haedo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Barrientos geeft een lange en hoge pass. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Olimpia py3 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 41%, Olimpia py3 59%.
Man Ser - Olimpia py3 2:1