Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rojo v.d.f.
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sarubbi passt de bal zonder na te denken. Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuk is nu in balbezit. Semeniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Semeniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn rent richting de bal. Caballero onderschept slim de pass. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Yaluff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - v.d.f. 1:0

11e minuut.
Filippini rent richting de bal. Heyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filippini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kishiro met een snel genomen vrije trap. Bedoya is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Yaluff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - v.d.f. 2:0

12e minuut.
Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Viveros heeft problemen om de bal te vangen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Filippini is nu in balbezit. Filippini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albospino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viveros geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - v.d.f. 2:1

21e minuut.
Heyn speelt de bal door. Klungelig pakt Doldán de bal. Caballero rent richting de bal. Caballero draait met de bal, schiet en ... Yaluff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - v.d.f. 3:1

25e minuut.
Yaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuk maakt een afschuwelijke overtreding. Yaluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Filippini de bal. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Sarubbi passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 42%, v.d.f. 58%.
FC Rojo - v.d.f. 3:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Heyn de bal onder controle te krijgen. Viveros rent richting de bal. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kishiro geeft een hoge lob. Bedoya heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sarubbi heeft problemen om de bal te vangen. Sarubbi geeft de bal voor. Masi is nu in balbezit. Masi draait met de bal, schiet en ... Yaluff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kishiro passt de bal zonder na te denken. Yaluk is nu in balbezit. Yaluk geeft een lange en hoge pass. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rojo - v.d.f. 3:2

85e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sarubbi de bal onder controle te krijgen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Kishiro de bal. Viveros verovert de bal door een tackle van achteren. Viveros passt de bal in één keer door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rojo 31%, v.d.f. 69%.
FC Rojo - v.d.f. 3:2