Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser Vergara 420
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Monges rent richting de bal. Monges passt de bal zonder na te denken. Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego verovert de bal door een tackle van achteren. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sanabria speelt de bal door. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges verovert de bal door een tackle van achteren. Monges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Vergara 420 1:0

19e minuut.
Samaniego geeft een hoge lob. Inworp. Zaracho met een snelle inworp. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Daar is Leoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ... Da Silva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Ser - Vergara 420 1:1

36e minuut.
Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een hoge lob. Monges kopt de bal weg. Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 56%, Vergara 420 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - Vergara 420 1:1

47e minuut.
Mercado passt de bal met de wreef. Ferreiro rent richting de bal. Ferreiro geeft een hoge lob. Irala is nu in balbezit. Irala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Da Silva trapt de bal weg. Sanabria kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galarza de bal onder controle te krijgen. Monges is nu in balbezit. Monges draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Samaniego probeert de bal aan de voet te houden. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala onderschept slim de pass. Irala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Vergara 420 1:2

62e minuut.
Galarza geeft een lange en hoge pass. Paredes kopt de bal weg. Sanabria probeert de bal aan de voet te houden. Monges is nu in balbezit. Monges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Ser - Vergara 420 2:2

65e minuut.
Monges verovert de bal door een tackle van achteren. Galarza met een sublieme pass. Sanabria controleert de bal met de borst. Monges rent richting de bal. Monges schiet op doel. Rodriguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mercado met een snelle inworp. Samaniego rent richting de bal. Samaniego geeft de bal voor. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 54%, Vergara 420 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - Vergara 420 2:2